Novosti

Kramp osvjetljenje, lampe, svjetla i LED rasvjeta

Kramp osvjetljenje, lampe, svjetla i LED rasvjeta | Agroparts.hr

Kramp osvjetljenje, lampe, svjetla i LED rasvjeta | Agroparts.hr

Vrlo dobro znamo da poljoprivrednici često rade na njivi do kasno u noć jer nemaju druge opcije, posao se mora obaviti.
I mi smo sami takvi, često “zaglavimo” u kasne večernje sate na njivi i to je sve češća pojava.

Moderni traktori, strojevi i poljoprivredna mehanizacija sve više brine o tome tako da ima sve više svjetla i koja pomažu u radu ali uvijek ima specifičnih situacija gdje bi vam dobro došlo dodatno osvjetljenje.

Tu vam može pomoći veliki asortiman LED rasvjete, lampi, stražnjih svijetla, maglenki, žarulje za svjetla i ostale rasvjete koja pokriva sve potrebe za osvjetljenjem vašeg vozila, bilo da tražite radne svjetiljke, obične svjetiljke, stražnja svjetla, rotacijska svjetla, svjetiljke za pozicioniranje ili unutarnju rasvjetu za svoju kabinu.

Među LED rasvjetom bi istaknuli set bežične LED rasvjete s magnetskim držačima koji se mogu postaviti na bilo koju metalnu površinu.
U setu dolaze dvije bežične LED lampe, punjač za lampe i antenica koja se spaja u utičnicu u traktoru na koju se bežično spajaju LED lampe.

Set bežične LED rasvjete magnetska

553,00 kn (73,40 €) 453,00 kn (60,12 €)

Osim bežičnih lampi u ponudi imamo radne lampe, pozicijska svjetla, LED lampe, maglenke, multifunkcionalna LED svjetla, bljeskalice, prijenosne lampe na akumulator, trokute za upozorenja, zakrivljena LED svjetla, svjetlosne LED setove, rotacije i svu ostalu rasvjetu koja će bi vam mogla trebati za rad po noći.